Ofte stillede spørgsmål

Hvad præcis er The Romberg´s Connection?
Vi er en støttegruppe, som blev grundlagt i 1997 af to mennesker med Parry Romberg Syndrom. Denne gruppe tilbyder venskab, mod, støtte og styrke til mennesker, hvis tilværelse er påvirket af Parry Romberg Syndrom.
Hvem er velkommen i gruppen?
Enhver, som ønsker at opnå en større forståelse af Parry Romberg Syndrom og hvordan det påvirker deres tilværelse eller deres pårørendes tilværelse.
Hvordan kommunikerer vi med hinanden?
Eftersom vi er spredt over hele verden, er vi hovedsaligt i forbindelse med hinanden via e-mail. Vi kan også kontakte hinanden igennem Romberg´s Connections gæstebog.
Findes der en liste over læger, som har erfaring med Parry Romberg Syndrom?
Vi har en liste over læger, som nogle af vores medlemmer har opsøgt. Vi må ikke anbefale nogle af dem; vi kan blot meddele, at disse har haft noget med Parry Romberg-patienter at gøre.
Hvad hvis jeg ikke har min egen e-mailadresse?
Vi har stillet adskillige links til FREE e-mail sites til rådighed. Vi anvender også almindelig post for at være i kontakt med de af vores medlemmer, som ikke har adgang til en computer.
Er der nogen medlemsgebyrer?
Nej, medlemskab er gratis.
Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan skrive til os på rombergs@hotmail.com eller benytte indmeldelsesmuligheden på Rombergs Yahoo Groups Community webside, som du finder på: groups.yahoo.com/group/rombergs.

Rombergs Yahoo Groups Community

Når du har tilmeldt dig Rombergs Yahoo Groups Community, er du i stand til at sende beskeder til hele gruppen i Romberg´s Connection. Du har også mulighed for at sende beskeder til hele gruppen ved at skrive din besked til en speciel Yahoo Groups e-mailadresse.

Du kan være sikker på, at dette er en privat adresseliste; ingen andre end gruppens medlemmer har adgang til dine beskeder.


Oversat af Martha


Tilbage til forsidenTilbage til denne sides top